Dak- en gevelrenovatie

Complete dak- en gevelrenovatie

Bunt Montage verzorgt complete dak- en gevelrenovaties, vaak nadat er asbestsanering heeft plaatsgevonden. Door deze werkzaamheden te laten uitvoeren door dezelfde partij, kan alles eenvoudig op elkaar worden afgestemd en wordt er bespaard op de kosten. We leveren en monteren verschillende soorten dak- en gevelbeplating, en verzorgen ook de afwerking en accessoires, zoals goten, deuren, gordingen en zetwerk.

Daken

Als u een oud dak heeft (met of zonder asbest) dat vervangen moet worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuwe daken zijn vaak brandveiliger. Oude daken die asbest bevatten zijn daarnaast ook nog eens lastiger te verzekeren.

U kunt kiezen voor zowel isolerende als niet-isolerende daken. Vaak wordt deze keuze gemaakt op basis van de functie van het gebouw.

Gevels

Ook verzorgt Bunt Montage gevelrenovaties. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende type beplatingen en verschillende coatings.

Overig

Ook de overige werkzaamheden en afwerking voeren wij graag uit, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van goten, deuren, gordingen en zetwerk. We proberen hierbij zo volledig mogelijk te zijn. In de meeste gevallen zullen wij een voorstel doen, maar bij specifieke wensen kijken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk voor een overzicht van onze producten de productenpagina.

Asbest en lichtstraten

Heeft u momenteel een asbesthoudend dak dat vervangen moet worden? Wij kunnen in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering ook de asbestsanering en -verwerking voor u verzorgen. Mocht u op het nieuwe dak een licht- en/of ventilatiesysteem willen plaatsen, dan is dat ook mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Air Light Systems. Zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor de complete renovatie. Door onze nauwe samenwerking kunnen de werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd. Ook heeft u in dat geval maar één aanspreekpunt, waardoor de communicatie soepeler verloopt. Meer weten? Neem dan contact met ons op!