Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntmontage.nl

Dakmontage

Is je dak toe aan dakmontage? Heb je momenteel een asbesthoudend dak dat vervangen moet worden? Dat kunnen we in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering voor je verzorgen. Mocht je na de dakmontage ook een licht- en/of ventilatiesysteem willen plaatsen, dan is dat ook mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Lichtstraten. Voor de complete dakmontage hoef je zo maar één partij in te schakelen. Door onze nauwe samenwerking worden de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Ook heb je maar één aanspreekpunt, waardoor communicatie soepel verloopt. Onze slogan is niet voor niets “alles onder één dak”.

Dakmontage

Van A tot Z in dakmontage

Dakmontage bij een stal, loods of schuur kent veel voordelen. Zo zijn nieuwe daken vaak brandveiliger. Oude daken die asbest bevatten zijn bovendien lastiger te verzekeren. Bij het nieuwe dak kies je voor een isolerend of een niet-isolerend dak, afhankelijk van de functie ervan. We adviseren je graag. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar we het over hebben. Voor welk dak je ook kiest, na de dakmontage ziet het gebouw er weer strak en fris uit.

We leveren en monteren verschillende soorten dak- en gevelbeplating. Natuurlijk zorgen we ook voor de afwerking en accessoires, zoals goten, deuren, gordingen en zetwerk.

Waarom Bunt?

Specialist in renovaties

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Wereldwijd
actief

Drie types sandwichpanelen

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten dakbeplating. Hierdoor kan er cosmetisch gezien een frisse uitstraling aan het pand gegeven worden.

Sandwichpanelen geven je garantie op een goed geïsoleerd, lucht- en waterdicht dak. We bieden drie types aan: trapeziumpanelen, golfpanelen en dakpanplaten. Een dak met golfplaten is bij ons ook een mogelijkheid. Deze platen zijn eenvoudig te combineren met lichtplaten.

Wanneer er een dakmontage plaats vindt is het goed om naar de warmteweerstand (RC-waarde) te kijken. Als deze met twee verhoogd kan worden, kan er een energie-investeringsaftrek worden aangevraagd. Hierdoor is het dak gelijk energiebesparend, duurzaam en klaar voor de toekomst.

Ook voor asbestsanering en lichtstraten

Is je dak toe aan dakmontage? Heb je momenteel een asbesthoudend dak dat vervangen moet worden? Dat kunnen we in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering voor je verzorgen. Mocht je na de dakmontage ook een licht- en/of ventilatiesysteem willen plaatsen, dan is dat ook mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Lichtstraten. Voor de complete dakmontage hoef je zo maar één partij in te schakelen. Alles onder één dak. Door onze nauwe samenwerking worden de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Ook heb je maar één aanspreekpunt, waardoor communicatie soepel verloopt.

Complete gevelrenovaties

Naast dakmontage verzorgen we ook complete gevelrenovaties. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten beplatingen en coatings. Op basis van onze ervaring in de agrarische sector en de utiliteitsbouw, denken we hierin graag met je mee.

Vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over asbestsanering, gevel- of dakmontage en/of lichtstraten? Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Onze meest recente projecten

Pijnacker

Dak- en gevelrenovatie van 2385M2
Dak- en gevelrenovatie van 2385m2 te Pijnacker, Nederland

Zegveld

Nieuwbouwproject van 800M2
Nieuwbouwproject van 800m2 te Zegveld, Nederland

Oploo

Dakrenovatie van 1025M2
Dakrenovatie van 1025m2 te Oploo, Nederland

Bonaire

Dakrenovatie van 300M2
Dakrenovatie van 300m2 te Kralendijk, Bonaire

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op