Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntmontage.nl

Staldak vervangen

Een dakrenovatie heeft veel voordelen. Je staldak vervangen zorgt niet alleen voor een nieuwe, strakke en frisse look, maar verbetert ook het klimaat in de stal. Door een betere isolatie, lichtinval en ventilatie bespaar je veel kosten. Bovendien zorgt het vervangen van het staldak voor een waardevermeerdering. Er zijn genoeg redenen te bedenken om ons te benaderen. Wij zorgen voor de complete renovatie en vervangen je staldak vakkundig.

Staldak vervangen = beter stalklimaat

Zeker voor een veestal is een dakrenovatie soms van groot belang. Een betere lichtinval en isolatie verbeteren het stalklimaat aanzienlijk en dat heeft weer positieve gevolgen voor de productie van het vee. Een natuurlijke lichtinval helpt de energiekosten te verlagen en is beter voor het welzijn van de dieren en van jezelf. In een veestal kan het zonder ventilatiesysteem al snel warm, benauwd en vochtig worden. Dit kan zorgen voor een lagere melkproductie en verminderde voeropname bij de dieren. Een verhoogde temperatuur in de stal zorgt bovendien voor stress, rusteloosheid en gezondheidsproblemen. Al met al genoeg redenen om je oude dak te vervangen voor een nieuwe.

Alles onder één gezond staldak

Bunt Montage zal je oude staldak vakkundig vervangen voor een nieuwe. Bevat het oude dak asbest? Dan komt ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering voor je in actie. Wil je in het nieuwe staldak een lichtstraat en/of ventilatiesysteem plaatsen? Dat kan! Ons zusterbedrijf Bunt Lichtstraten komt graag voor je in actie. Voor het vervangen van je staldak en alles wat daarbij komt kijken, schakel je dus maar één bedrijf in. Wij hebben alles hier onder één dak. Dat werkt wel zo efficiënt en gemakkelijk. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd, de communicatie is helder en je hebt maar één aanspreekpunt.

Nieuw dak met allerlei mogelijkheden

Je oude staldak vervangen door een nieuwe is een slimme investering. Bovendien geeft het vervangen je allerlei mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor betere isolatie kiezen, voor een goedwerkend ventilatiesysteem en een optimale lichtinval. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en dakbeplating. We bieden drie types sandwichpanelen aan: golfpanelen, dakpanplaten en trapeziumpanelen. Maar je kunt ook voor golfplaten gaan. Deze zijn goed te combineren met een lichtstraat.

Goed informeren en adviseren

Je oude staldak vervangen door een nieuwe is een flinke investering. Dat begrijpen we natuurlijk. We willen je hierover dan ook graag goed informeren en adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw en de agrarische sector weten we waar we het over hebben en begrijpen we jouw wensen en behoeftes. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op. Desgewenst stellen we een vrijblijvende offerte op.

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op

Onze meest recente projecten

Pijnacker

Dak- en gevelrenovatie van 2385M2
Dak- en gevelrenovatie van 2385m2 te Pijnacker, Nederland

Zegveld

Nieuwbouwproject van 800M2
Nieuwbouwproject van 800m2 te Zegveld, Nederland

Oploo

Dakrenovatie van 1025M2
Dakrenovatie van 1025m2 te Oploo, Nederland

Bonaire

Dakrenovatie van 300M2
Dakrenovatie van 300m2 te Kralendijk, Bonaire