Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntmontage.nl

Gevelmontage

Bunt Montage verzorgt dak- en gevelmontage, meestal nadat er asbestsanering heeft plaatsgevonden. Voor lichtstraten kun je ook bij ons terecht. Deze werkzaamheden laat je bij ons uitvoeren door dezelfde partij. Zo wordt alles op elkaar afgestemd en bespaar je stress en kosten. We leveren en monteren verschillende soorten gevel- en dakbeplating. Uiteraard zorgen we ook voor afwerking en accessoires, zoals deuren, gordingen, goten en zetwerk.

Voor gevelmontage ga je naar Bunt Montage

Heb je een oude gevel, met of zonder asbest, die aan vervanging toe is, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten beplatingen en coatings, geïsoleerd of ongeïsoleerd. De keuze hangt natuurlijk af van de functie van het gebouw, de uitstraling, onderhoudsbehoefte en duurzaamheid. Wist je bijvoorbeeld dat, wanneer de warmteweerstand (RC-waarde) met twee verhoogd wordt, er een energie-investeringsaftrek worden aangevraagd? We hebben veel ervaring in de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Op basis daarvan denken we graag met je mee en adviseren we je bij het maken van deze keuzes.

Waarom Bunt?

Specialist in renovaties

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Wereldwijd
actief

Ook voor dakmontage

We verzorgen niet alleen je gevelmontage, maar zorgen desgewenst ook voor een nieuw, brandveilig en isolerend dak met of zonder lichtstraat en ventilatiesysteem. Een nieuw dak plaatsen bij een stal, loods of schuur kent veel voordelen. Zo zijn ze vaak brandveiliger. Bovendien is het lastiger om oude daken die asbest bevatten te verzekeren. Kies je voor een nieuw dak van Bunt Montage, dan heb je keuze uit drie soorten dakbeplating. Deze zijn alle drie goed geïsoleerd en water- en luchtdicht. Wil je een lichtstraat en/of ventilatiesysteem in je dak? Die verzorgen we desgewenst ook.

Ook voor asbestsanering en lichtstraten

Is je dak toe aan dakmontage? Heb je momenteel een asbesthoudend dak dat vervangen moet worden? Dat kunnen we in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering voor je verzorgen. Mocht je na de dakmontage ook een licht- en/of ventilatiesysteem willen plaatsen, dan is dat ook mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Lichtstraten. Voor de complete dakmontage hoef je zo maar één partij in te schakelen. Alles onder één dak. Door onze nauwe samenwerking worden de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Ook heb je maar één aanspreekpunt, waardoor communicatie soepel verloopt.

Vrijblijvende offerte

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen als het gaat om asbestsanering, dak- of gevelmontage en/of lichtstraten? Neem dan contact op voor meer informatie. We geven je graag advies of een vrijblijvende offerte.

Onze meest recente projecten

Pijnacker

Dak- en gevelrenovatie van 2385M2
Dak- en gevelrenovatie van 2385m2 te Pijnacker, Nederland

Zegveld

Nieuwbouwproject van 800M2
Nieuwbouwproject van 800m2 te Zegveld, Nederland

Oploo

Dakrenovatie van 1025M2
Dakrenovatie van 1025m2 te Oploo, Nederland

Bonaire

Dakrenovatie van 300M2
Dakrenovatie van 300m2 te Kralendijk, Bonaire

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op