Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntmontage.nl

Dakrenovatie 

Wanneer het dak van je schuur, stal of loods versleten is, wordt de kans op lekkages groter. Bovendien is de ventilatie niet optimaal. Vooral in een veestal is dat geen goed nieuws. Bevat het oude dak asbest? Dan is het waarschijnlijk lastig het gebouw te verzekeren. Wellicht wil je je bedrijf graag verduurzamen? Dit zijn allerlei redenen om voor dakrenovatie te kiezen. Wij helpen je graag.

Eén partij voor complete dakrenovatie

Bunt Montage voert je dakrenovatie professioneel uit. Is het oude dak asbesthoudend? Dan gaat ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering voor je aan de slag. Wil je in het nieuwe dak een lichtstraat en/of ventilatiesysteem plaatsen? Dan is zusterbedrijf Bunt Lichtstraten daarvoor de juiste partij. Voor de complete dakrenovatie schakel je dus maar één bedrijf in. We hebben alles onder één dak, wel zo makkelijk en efficiënt. De werkzaamheden zijn altijd goed op elkaar afgestemd en er is maar één aanspreekpunt. De communicatie verloopt zodoende soepel.

Waarom Bunt?

Specialist in renovaties

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Wereldwijd
actief

Dakrenovatie is een slimme investering

Een dakrenovatie laten uitvoeren is een slimme investering. Bovendien geeft het mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld voor de beste isolatie kiezen, voor ventilatie en een betere lichtinval. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen. Wanneer je door Bunt Montage je dakrenovatie laat uitvoeren, heb je keuze uit verschillende soorten dakbeplating. Onze sandwichpanelen isoleren goed en zijn lucht- en waterdicht. We hebben drie types: trapeziumpanelen, golfpanelen en dakpanplaten. Golfplaten zijn ook een optie. Deze zijn gemakkelijk te combineren met een lichtstraat.

Heel veel voordelen

Een dakrenovatie kent veel voordelen. Zo krijgt het gebouw in kwestie een nieuwe, strakke en frisse uitstraling, verbetert het klimaat door betere isolatie en ventilatie en bespaar je uiteindelijk kosten door waardevermeerdering. Zeker in een stal is een dakrenovatie soms van groot belang. Niet alleen verbeter je met een betere lichtinval en isolatie het stalklimaat, ook kun je de investering snel terugverdienen. Een verbeterde lichtinval zorgt namelijk voor lagere energiekosten. Bovendien kan natuurlijk licht bijdragen aan een stijging van de productie van het vee. Een lichtstraat is uitermate goed te combineren met een ventilatiesysteem en dat biedt nog meer voordelen. Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken om over te gaan tot dakrenovatie.

We denken graag mee

Wij begrijpen dat een dakrenovatie een flinke investering betreft. Hierover wil je uiteraard goed geadviseerd worden. We hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector en de utiliteitsbouw en denken graag met je mee. We bekijken samen wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Dakrenovatie-2
Bunt heeft het perfect gedaan. Van tevoren was de planning goed uitgelegd, en je merkt dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld.
Herman, Arkel
Melkveehouderij
Abolute aanrader. Prachtig materiaal, een enthousiaste ploeg, en één partij die de gehele renovatie kan regelen.
Elger, Emmen
12 bedrijfshallen
Het eindresultaat was perfect en alles liep in één keer goed. Ook de prijs-kwaliteit verhouding was goed. Ik zou Bunt zeker aanraden.
Jan, Krommenie
Dorpshuis de Horn
Zeer tevreden met het resultaat. De afwerking ziet er goed uit. Ze hebben prettige medewerkers die meedenken.
Anoniem
Praktisch ingesteld bedrijf. Het zijn harde werkers en werken snel en efficiënt. Top bedrijf.
Anoniem

Onze meest recente projecten

Pijnacker

Dak- en gevelrenovatie van 2385M2
Dak- en gevelrenovatie van 2385m2 te Pijnacker, Nederland

Zegveld

Nieuwbouwproject van 800M2
Nieuwbouwproject van 800m2 te Zegveld, Nederland

Oploo

Dakrenovatie van 1025M2
Dakrenovatie van 1025m2 te Oploo, Nederland

Bonaire

Dakrenovatie van 300M2
Dakrenovatie van 300m2 te Kralendijk, Bonaire

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op