Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntmontage.nl

Ons montagebedrijf

Montagebedrijf Bunt Montage verzorgt complete gevel- en dakrenovaties, vaak nadat er asbestsanering heeft plaatsgevonden. Ook voor lichtstraten kun je bij ons montagebedrijf terecht. Door deze werkzaamheden te laten uitvoeren door hetzelfde montagebedrijf, wordt alles op elkaar afgestemd. Wel zo efficiënt en het bespaart kosten en stress.

Montagebedrijf

Ons montagebedrijf is vakkundig

Heb je een oud dak, asbesthoudend of niet, dat vervangen moet worden? Bij ons montagebedrijf ben je aan het juiste adres. Alle dakrenovaties en gevelmontages voeren we vakkundig uit. Het heeft veel voordelen om een nieuw dak te plaatsen op een stal, loods of schuur. Zo is het brandveiliger. Bovendien zijn oude, asbesthoudende daken vaak lastiger te verzekeren. Bunt Montage levert en monteert verschillende soorten dak- en gevelbeplating. Uiteraard zorgen we als montagebedrijf ook voor afwerking en accessoires, zoals gordingen, goten, deuren en zetwerk.

Drie verschillende types sandwichpanelen

Bij ons montagebedrijf heb je de keuze uit verschillende types dakbeplating. Onze sandwichpanelen geven je de garantie op een goed geïsoleerd, lucht- en waterdicht dak. We hebben drie soorten in ons assortiment: trapeziumpanelen, golfpanelen en dakpanplaten. Een dak van golfplaten is bij ons ook mogelijk. Deze platen hebben als voordeel dat ze eenvoudig zijn te combineren met lichtplaten.

Montagebedrijf 2
Montagebedrijf 3

Verschillende soorten beplatingen en coatings

Naast dakrenovaties,  verzorgen we ook complete gevelrenovaties. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten beplatingen en coatings. We adviseren je graag tijdens het hele renovatietraject. Met onze jarenlange ervaring in de agrarische sector en de utiliteitsbouw weten we exact wat er speelt. Voor welk dak je ook kiest, zodra ons montagebedrijf is langs geweest, ziet het gebouw er weer fris en strak uit.

Asbestsanering en lichtstraten

Is je dak toe aan renovatie? Heb je een asbesthoudend dak dat vervangen dient te worden? We verzorgen het voor je, eventueel in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Asbestsanering. Wil je ook een licht- en/of ventilatiesysteem plaatsen? Dat is mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Bunt Lichtstraten. Voor de complete renovatie hoef je dus maar één montagebedrijf in te schakelen. Alles hebben we hier onder één dak. Wel zo makkelijk! De werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd, door onze nauwe samenwerking. Ook is er slechts één aanspreekpunt. Alle communicatie verloopt daardoor soepel.

Montagebedrijf 4
Montagebedrijf 5

Vrijblijvende offerte

Meer weten over asbestsanering, gevel- of dakrenovaties en/of lichtstraten? Neem dan contact met ons op. We geven je graag meer informatie, voorzien je van gericht advies of stellen desgewenst een vrijblijvende offerte op.

Onze meest recente projecten

Pijnacker

Dak- en gevelrenovatie van 2385M2
Dak- en gevelrenovatie van 2385m2 te Pijnacker, Nederland

Zegveld

Nieuwbouwproject van 800M2
Nieuwbouwproject van 800m2 te Zegveld, Nederland

Oploo

Dakrenovatie van 1025M2
Dakrenovatie van 1025m2 te Oploo, Nederland

Bonaire

Dakrenovatie van 300M2
Dakrenovatie van 300m2 te Kralendijk, Bonaire

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op